بیماری لوپوس کلیه - AN OVERVIEW

بیماری لوپوس کلیه - An Overview

بیماری لوپوس کلیه - An Overview

Blog Article

زنان باردار مبتلا به لوپوس باید تحت نظر دائمی پزشک باشند. هورمون های زنانه بر لوپوس تاثیر گذارند بنا بر این بارداری می تواند بر شدت لوپوس یک زن تأثیر بگذارد. 

نتایج تست خون ممکن است نشان دهنده کم خونی بیمار باشد که معمولاً در لوپوس رخ می‌دهد.

چندین عامل در رشد لوپوس تاثیر دارند که به آن ها اشاره می کنیم:

علاوه بر این، این عامل با بروز مشکلات بارداری، مثل: سقط جنین، هم در ارتباط است.

مراقب هر گونه رژیم غذایی که گروه ‌های غذایی مهم را از رژیم غذایی شما حذف می کنند، باشید‌ زیرا شما به تمام مواد مغذی نیاز دارید تا بتوانید یک رژیم غذایی متعادل داشته باشید کنترل و مدیریت استرس

بیماری هایی مثل: تیروئید، کم خونی هموفیلی و پورپورای ناشناس کاهش پلاکت ( آی تی پی) از این نوع بیماری ها هستند.

این بیماری با چندین روش تشخیص داده می‌شود آیا بیماری لوپوس خطرناک است؟ و داروهایی برای درمان آن مورد استفاده قرار می‌گیرند.

خون: ابتلا به لوپوس با بیماری کم خونی، کمبود غیرعادی گلبول های سفید خون یا کم شدن تعداد پلاکت های خون که باعث لختگی خون می شوند، همراه است.

لوپوس می‌تواند باعث التهاب عضلات قلب، شریان‌ها یا غشای اطراف قلب (پریکاردیت) شود. شانس ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی و حملات قلبی نیز به شدت افزایش می‌یابد.

بیماری لوپوس اریتماتوز به کلیه‌ها آسیب وارد می‌کند و نارسایی کلیه باعث بروز تورم در پاها می‌شود.

بثورات پوستی یکی از علائمی است که در مبتلایان به لوپوس پوستی مشاهده می‌شود. این ضایعات که در چانه و بینی وجود دارند، با سوزش و خارش همراه هستند و قرار گرفتن در مقابل نور خورشید باعث تشدید این ضایعات خواهد شد.

شاید پزشک از شما بخواهد که آزمایش های خون یا سایر روش های آزمایشگاهی را انجام دهید.

همانطور که در بخش علائم لوپوس هم توضیح دادیم، بیماری لوپوس باعث بروز شرایطی می‌شود که زندگی را تحت الشعاع قرار می‌دهد. در ادامه به این عوارض می‌پردازیم.

اکنون بیماری لوپوس شدید، تحت درمان های تهاجمی قرار می گیرد که باعث شده که مردم مبتلا، دیگر از وجود این بیماری یا از نارسایی کلیه نمیرند. با این حال، افراد مبتلا به لوپوس همچنان در معرض خطر بیماری های قلبی هستند.

Report this page